Lyckad kurs

April 3, 2014

Jag funderade här om dagen på att det var länge sedan man lärde sig någonting om hjärt och lung räddning så jag kände att man kanske ska ta tag i det och organisera ihop någonting. Det skulle vara en lite smart grej att göra känner jag, både för min egen skull och för alla andras skull. Det är ju faktiskt gynnsamt för alla att alla i en grupp vet hur man utför riktigt bra första hjälpen eller hjärt och lungräddning som det också kan kallas. Jag gjorde då så att jag kontaktade www.mastertrainingeducation.se och bad dem ordna en föreläsning eller kurs på min arbetsplats, min chef tyckte också att det var ett väldigt bra initiativ av mig så det var ju bra. Jag tyckte att det var väldigt lyckat och jag är väldigt glad över att jag gjorde det för nu känns det som man kan alllt.

Leave a Reply